מתכונים בריאים
סדנת אפייה טבעונית
סדנת אפייה טבעונית בישול טבעוני נעשה על ידי שימוש במזון שאינו מן החי. מוצרים מן החי כוללים בשר, דגים, מוצרי חלב כמו ביצים וחלב, כמו
עוגת פירות חורפית
המשפטים החוזרים על עצמם בקליניקה… " בבוקר לא יכולה לאכול אוכל מלוח, צריכה משהו קטן עם הקפה…" " אחה"צ אני לא רעבה לעוד ארוחה…
לביבות לחנוכה
איך אני זוכרת את הריח של הטיגון לביבות של אמא שלי, לצד הסיר מלא בשמן לסופגניות, שתפקידי "להזריק" את הריבת תות ( מאה אחוז סוכר)
גרנולה בריאה באמת
הרבה מטופלים שאני פוגשת לראשונה מספרים בגאווה על מנת הדגל אצלם בתזונה, הגרנולה.אז לאחר בדיקה באלו השוות יותר,מצאתי, אגוזים שאיבדו בקליה את ערכם התזונתי, פירות
"טובלרון" לט"ו בשבט
הוזמנתי להעביר הרצאה, הייתי באנרגיות סדנת הבישול שהעברתי יום קודם, בדרך נזכרתי שט"ו בשבט הגיע, אז עצרתי בחהות טבע וקניתי פירות מיובשים אורגניים. רכיבים:
מקלות קראנצ'ים מדגנים מלאים וגרעינים
כהכנה למרתון, ריצת 30 ק"מ, מתחילים באור ושמש ומסיימים בחושך, קור וגשם. רטובים נכנסים אני והמאמן שלי לבית קפה ומזמינים סיידר חם ומקבלים מקל חם
פשטידת בצלים שקדים וטף
סיימנו אימון, וכל מה שהיה בבית זה בצלים וקישוא… תוך עשר דקות נכנסה לתנור פשטידה עשירה בחלבון, נטולת גלוטן, מלאה בויטמינים מינרלים וסיבים תזונתיים והכי
"שווארמה" בריאה וסופר טעימה
את השווארמה הזאת אני הכי אוהבת להכין למי שנרתע מטופו… טופו, מכיל סויה, שהיא קטניה מצויינת שמכילה כמות גדולה של חלבון איכותי( ללא שומן רווי, הורמונים
"גבינת" שקדים
אז הגבינה הזאת תמיד נמצאת אצלי במקרר, בטעמים ובצבעים שונים..בריאה ממש!( מכילה כמויות של סידן)היא משדרגת כל ארוחה, בכריך, בפשטידות, בפיצות ולפעמים כמטבל לירקות…לכן מראש,
מאפינס ירקות סופר בריא
השיטה היא פשוטה… 1. להקפיץ ירקות שאוהבים2. להכין בלילה ממים וקמח עדשיםלאחד בינהם ולאפות… אז.. זה מה שאני הכנתי מהירקות שהיו לי היום:* מקפיצים במעט שמן זית,