סדנת בישול - אחרי החגים

זה הזמן שלנו לעבור לתזונה קלילה לפנות פסולת מהגוף, עם מנות המכילות יותר סיבים תזונתיים להוריד גלוטן ולאכול ארוחות קטנות עם אחוזי שומן נמוכים. מנות שיכולות להכנס למקפיא לשימוש יומיומי  או להיות מוגשות כמנות 'גורמה' לארוח חגיגי.

מה נכין???

מאפינס בשלושה צבעים (נלמד 2 טכניקות בישול אפשריות שיוצרות 2 מנות שונות)קרפ מהקמחים הכי שווים (שקדים ,קינואה,קשיו ועדשים..), אשר יוגש עם השווארמה המפורסמת וטחינה משודרגת. תחתיות ארטישוק ממולאות בקציצות עדשים, מוגשות ברוטב עגבניות טעים (כם תרוויחו 3 מתכונים שונים) סלט כרובית ועדשים ברוטב ויניגרט הדרים.

לקינוח

  • אגס במילוי מרציפן ברוטב יין ותבלינים
  • גלידה וניל שקדים

תאריכי הסדנא:

  • 9/11/18 – בשעות 18:00-22:00

הסדנא פתוחה לקהל הרחב ותתקיים ברחוב המדע 3 רחובות 

הירשמו – מספר המקומות מוגבל

להרשמה לסדנא השאירו פרטים ואחזור אליכם בהקדם