סדנת בישול איטלקית
למה סדנא איטלקית?
כי איטליה היא היפה במדינות, כי האוכל שם טעים ברמות אחרות, פיצות שוות, פסטות טריות, גלידות מרהיבות, גבינות שמנות וטעימות, שלא נדבר על קינוחים בטעמים מופלאים.
מזל שהייתי שם רק 4 ימים!
שאכלתי, טעמתי ויצרתי עולם איטלקי משלי, שימרתי את הטריות, הגעתי למרקמים נכונים ולטעמים מדויקים בזכות קמחים בריאים ומנות פחממתיות ושמנות הפכו למנות חלבוניות ובריאות!
אז אם אתם רוצים לטוס לשלוש שעות לאיטליה, לאכול וללמוד להכין לאוהבים, מנות טעימות בלי יסורי מצפון מיותרים… קדימה בואו לסדנא האיטלקית שלי!
מה נכין?
מרק מיניסטרונה
פיצות בטעמים מפתיעים
רביולי במילוי גבינות שקדים ותרד ברוטב "שמנת" יין ועלי בזיליקום טריים
לזניה שכבות של בריאות וצבע
ריזוטו דוחן סלק ושקדיה
טירמיסו סופר בריא וטעים