סדנת בישול פשוט לבשל בריא
כמה פעמים שמעתי, אוכל בריא זה מסובך להכין.
צריך… להשרות, להנביט, לטחון, לדעת מתי המרקם הנכון..זה יקר, זה מוזר, אין את זה במכולת וגם לא בכפר א"זר, אבל בשביל הילדים, עשיתי מאמצים, שעות על הרגליים ובסוף.. הם לא אוהבים. אולי לא הוצאתי בזמן מהתנור? ובכלל איזה תבלין מותר ומה אסור?
בואו תלמדו כמה פשוט לבשל בריא, מהיר, קל וטעים להפליא!
מה נכין?
ארנצ'יני קינואה ואורז מלא במילוי פטריות ועדשים על מצע עגבניות טריות ובזיליקום.
ניוקי בטטה עדשים
קרקרים פריכים עם גבינת סויה בטעמים
טארט טאטן ירקות
אמפנדס חומוס – מנגולד עם רוטב צ'ימיצ'ורי.
קיש 'גבינה' אוכמניות