פלאפל
קציצות הפלאפל הן האהובות עליי מכל הקציצות! הן תמיד במקפיא ותוך 2 דק חימום בתוך הפיתות כוסמין שלי…
להכין אותם לוקח בדיוק 5 דקות ולאפות עוד רבע שעה.. נשמע טוב מידיי? קדימה…
השלב הראשון( וכל מי שמכיר אותי כבר יודע שבמקפיא שלנו חייבות לחכות שקיות עם קטניות שהושרו 3 ימים, בכל יום הוחלפו להם המים, והוקפאו בשקיות שבכל שקית 3 כוסות קטניה… ולמה שלוש? כי ככה כל המתכונים שלי.. )
טוחנים במעבד מזון, למרקם שלא חלק מידיי אלה אפילו קצת גס:
3כוסות חומוס מושרה( לא לבשל לפני)
בצל
4 שיני שום
3 כפות טחינה גולמית
3 כפות שמן זית
חופן פטרוזיליה וחופן כוסברה
כף מלח וכף כמון.
המרקם צריך לצאת קצת רך..
יוצרים עיגולים ואופים ב180 מעלות לכרבע שעה..
חשוב: להוציא שזה כמעט מוכן… לא לחכות שיתקשה בתנור, הם עוד מתקשים בחוץ.
בתאבון!