"טובלרון" לט"ו בשבט
הוזמנתי להעביר הרצאה, הייתי באנרגיות סדנת הבישול שהעברתי יום קודם, בדרך נזכרתי שט"ו בשבט הגיע, אז עצרתי בחהות טבע וקניתי פירות מיובשים אורגניים.
רכיבים:
לטובלרון:
10 תמרים, 7 פרוסות אננס מיובש טבעי, 5 תאנים אורגניות, 3/4 כוס צימוקים אוזבקים טבעיים, כוס אגוזי מלך, כוס שקדים קלופים, כף שמן קוקוס טהור.
לקראנץ השוקולד:
רבע כוס חמאת קקאו, 2 כפות אבקת קקאו אורגנית, רבע כוס פולי קקאו, כף חמאת שקדים טבעית ו2 כפות מייפל טהור.
אופן ההכנה:
במעבד מזון, טוחנים את כל רכיבי הטובלרון ביחד , למרקם גס, דביק וטעים ממש.
מניחים על נייר אפיה, יוצרים גליל ארוך עטוף בנייר לרוחב ( אפשר להשאיר בצורת גליל , או ליצור משולש ).
הכנת השוקולד:
ממיסים בבן מארי את חמאת הקקאו,מוסיפים חמאת שקדים, קקאו ומייפל ומערבבים למרקם אחיד.
הרכבת המנה:
חושפים את משולש הפירות מתוך נייר האפייה, ביד אחת מזלפים מעל את השוקולד וביד שניה מפזרים את פולי הקקאו מעל השוקולד ( עניין של שניות והשוקולד מתקשה לציפוי קראנצ'י)
אפשר להקפיא לכמה דקות לחתוך ולהגיש!
(אפשר לגוון / לבחור בפירות מיובשים אחרים בדגש על פירות מיובשים טיבעי וללא תוספות סוכר)
הכי טבעי להיות בריא!
תהנווו
וחג שמח מאוד!