סדנת בישול חורף
הסינים נוהגים לסווג את המזונות למחממים ומקררים לפי האנרגיה.. הרמב"ם קבע לפני 800 שנה שבחורף חשוב לצרוך מאכלים חמים עם ריבוי תבלינים שחזרנו מאימון הבוקר ואנחנו רטובים לא רק מהזיעה, באמצע היום, שאי אפשר להעביר את אחרהצ בגינה, בערב שקר, מתחת לשמיכה.. שהבגדים לא מצליחים לחמם את הבפנים, בואו נודה, סלט לא מתאים.
אז הסינים לא טועים והרמב"ם היה מגדולי הפוסקים," מחלות חורף" קיימות והפתרון לחיזוק חיסוני נמצא במזונות.
מוזמנים לערב חם, עם ריחות תבלינים
מלא רעיונות ומתכונים..
מה יהיה לנו?
שייק אנרגטי מחזק חיסונית
קציצות עדשים שחורות עם סלק, על פירה כרובית ברוטב ירקות עשיר
מרק / נזיד חורפי
סטייק דלעת על תבשיל קינואה אדומה ברוטב קשיו
קראמבל פירות וגלידת מקדמיה פיסטוק